Gör som Stina Blackstenius


I dagens Corren intervjuas Stina Blackstenius som gått från spel i division tre, på Kungsvalla i Vadstena, till att nu göra debut i landslaget - på tre år. Imponerande!

Utan att ha träffat Stina uppfattar jag henne som en ödmjuk tjej med fötterna på jorden. Men det jag vill komma till är att jag är säker på att många av oss andra kan lära av Stina och andra framgångsrika idrottare när det gäller att ladda huvudet med rätt tankar, minnen och känslor.

 

S_120_80_dsc-0100-1

Från intervjun med Stina i Corren

 

Hur tänker du när vill prestera på topp? Inför tävling, anställningsintervjun, talet på kompisens bröllop, uppkörningen, tentan, första dagen på nya jobbet, ett svårt samtal - ja du kan faktiskt ta vilken situation som helst. Tänk efter - vad är viktigt för dig, när vill du vara som allra bäst?

Sätt dig i rätt tillstånd, hitta din allra bästa känsla - mental träning erbjuder många verktyg för att hitta dit.

Grattis Stina till framgångarna och lycka till i din fortsatta karriär! Härligt att få ta del av din inställning att göra det där lilla extra som krävs för att nå sina mål och samtidigt  "...jag har blivit bättre på att njuta av saker som jag har gjort bra"

Publicerat: 2015-10-24